Locatie gieterijen

Locatie Kleibultweg 70 – Machinale zandvormgieterij

Op deze locatie heeft AGO zijn activiteiten in 1977 opgestart met een handvormerij, machinale vormerij en coquille gieterij. Ondertussen is de handvormerij naar onze locatie 45-47 verhuisd en hebben wij als eerste gieterij in Nederland een volautomatische Seiatsu-vormlijn aangekocht en geïnstalleerd. Innovatie en kwaliteit zijn de drijfveren van onze organisatie waarin u als klant centraal staat.

Locatie Kleibultweg 45/47 – Handvormerij & Kernpakket gieterij

Op deze locatie heeft AGO zijn handvorm activiteiten verder uitgebreid in een nieuwe uiterst modern ingerichte productiehal. Naast onze handvormerij is hier ook onze kernpakket gieterij gestationeerd.
Wij zijn in staat om hier voor u uiterste complexe en nauwkeurige producten te vervaardigen vanaf enkelstuks tot en met serieproductie.

Locatie Kleibultweg 12 – Coquille en Hogedruk gieterij

Als logische vervolgstap op de handvormerij en machinale vormerij is AGO op deze locatie zijn hogedruk gieterij activiteiten gestart. Op deze wijze gaven wij invulling aan de wens van onze klanten om ook op dit gebied ons vakmanschap in te zetten. Onze klanten hebben zo een betrouwbare partner, die een breed scala aan mogelijkheden heeft te bieden.

Locatie Ainsworthstraat 20 – Afwerking, eindcontrole en expeditie

Op deze locatie komen de gietstukken van onze gieterijen tezamen om volledig afgewerkt te worden. In 2010 heeft de eerste slijprobot haar intrede gedaan waarmee de gietstukken in 1 bewerking van zowel gietsysteem als bramen ontdaan worden. Nu beschikt AGO over meerdere slijprobots om haar gietstukken af te werken. Na het afwerken worden de gietstukken gestraald en onderworpen aan de laatste kwaliteitscontrole. Na deze controle worden de gietstukken verpakt en naar onze klanten verzonden.

Alles in één straat

Onze verschillende locaties liggen in dezelfde straat, waarbij onze handvormerij zelfs tegenover onze machinale vormerij is gevestigd. Een unieke situatie, waardoor wij op een eenvoudige wijze een kruisbestuiving kunnen laten plaatsvinden. Wij sturen er bewust op dat de opgedane kennis en ervaring op al onze locaties wordt uitgewisseld om zodoende continue verbetering te waarborgen die verder gaat dan reguliere procesverbetering.
In onze gieterijen werken stuk voor stuk ervaren vakmensen, die met passie uw uitdagingen aangaan om iedere keer een topprestatie te leveren en hiermee uw en onze toekomst veiligstellen.


Ervaar de kracht van AGO!


© 2013 AGO - The Netherlands | all rights reserved

ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL KLEIBULTWEG 70 - NL-7575 BV OLDENZAAL PHONE: +31 (0)541 588 800
info@algietol.nl

contact

© site by WEBPACT